2010. 07. 06.

Utólagos nászút Máltán - Összegzés

Ez is megtörtént, hazaértünk a nászútról Máltáról.
Leégtünk -nem egyszer-, jókat ettünk -rosszakat is-, búvárkodtunk (snorkeling), sok-sok szép helyet láttunk. Gyönyörű volt -persze voltak gubancok-, nagyon gyorsan eltelt ez a 11 nap. Azt hiszem ezt a kis időt jó mélyen elraktározzuk magunkban, mert ennyire még sosem volt jó :) Igazán megérte.
Jóllehet, Máltán a higiénia olaszos, az ételek gyakran angolosak, de a vendégszeretet, a táj, a látnivalók, és persze a kristálytiszta, türkizkék tenger minden problémát feledtet.

Június 25-én hajnalban indultunk Bécsből, a schwechati reptérről az Austrian Airlines-szal (Lufthansa szervezésében) Milánóba, onnan az Air Malta-val Máltára. Ma, július 6-án este értünk haza Lufthansával Málta-Frankfurt-Schwechat vonalon. Persze, sokkal gyorsabb és kényelmesebb volt mint pl a görög út busszal, anno (24 óra). Ezt az út ára is tükrözte. A repülőjegyekre általánosságban jellemző, hogy minél előbb foglal az ember, annál olcsóbban jut a jegyhez.

Szállásunk Máltán Bugibba mellett Saint Paul's Bay béli Mediterranea Hotel and Suites volt. Ez egy 4 csillagos szálloda, viszonylag olcsón. A neten foglaltuk a szállást, a képek és az ár alapján döntöttünk.

Részletes beszámoló később.

Üdvözlet Gozoról, az Azúr Ablak (Azure Window) mellől.

Nincsenek megjegyzések:

 

blogger templates | Make Money Online